sobota 14. marca 2009

Začiatok

Milí návštevníci tohoto blogu,

nemám talent na písanie privítaní a úvodov a chcem zabrániť, aby už prvý príspevok bol napísaný v patetickom duchu. Preto dúfam aj Vy oceníte, že som sa rozhodol byť maximálne stručný.

O čom tento blog bude? Nechcem opakovať chyby iných a písať o desiatkach rôznych tém a pritom často o ničom. Pokiaľ to bude čo i len trochu možné, budem písať výhradne o hudbe, čiastočne možno aj o filmoch. Nevylučujem, že sa veľmi zriedkavo vyskytne aj iná téma, ale nebojte sa - len v prípade naozaj výnimočnej udalosti. Písať chcem o hudbe naprieč žánrami a bez ohľadu na jej vek, na začiatok by som chcel články poňať v duchu recenzií mojich obľúbených albumov a skladieb, uvidíme, čo ďalej prinesie čas. 

Komentáre k článkom sú vítané, berte ale do úvahy, že všetky názory vyjadrené na tomto blogu sú výsostne subjektívne a nemusím sa strafiť do vkusu každému. Vytrvalým "tlačením kapusty do hlavy" môj, ani žiadny iný názor asi nezmeníte. Pri komentovaní sa prosím vyvarujte spamu, warezu, zbytočným nadávkam, urážaniu, warezu a podobne. Takéto komentáre budú v čo najkratšom možnom čase vymazané.

Ďakujem za prečítanie, Peter (a.k.a. pepst),

0 komentárov:

Zverejnenie komentára